Iedere week een wandeling

Wandelclubplus55

Veel verschillende startpunten rondom Den Bosch, steeds in een andere gebied wandelen.

LangsDommel

Hele jaar door!

We wandelen het hele jaar door, voorjaar, zomer, herfst en winter., afwisselden in het bos en ook langs rivieren.

Koffiepauze

Pauze tussendoor

Ongeveer halverwege de wandeling is er een koffie/thee pauze, even bijkomen en bijpraten.

klaproos

Wisselende landschappen

Rondom Den Bosch diverse wandellokaties: langs de Maas, Loonse en Drunense Duinen, Vennen in Oisterwijk, Maashorst ed.

Bossche wandelclub
De Bossche wandelclub55plus organiseert wekelijks een wandeling. We wandelen in 2 groepen op de maandag en de andere groep op dinsdag. We vertrekken om 10.00 uur vanaf het startpunt. De wandelingen zijn diverse in gevarieerde landschappen met een startpunt rond Den Bosch. De wandelafstand is ongeveer 10 kilometer, met halverwege een koffiepauze. De wandelingen gaan het hele jaar door. Loop eens een keer mee!

Leden
De leden zijn afkomstig uit alle wijken van ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen, maar ook uit omringende plaatsen. Mensen die het op prijs stellen om met een groep te lopen op een vaste dag. De leeftijd van de wandlaars varieert van vijftig tot in de tachtig.

Het gaat niet om de leeftijd maar om de conditie om te lopen. Gewoonlijk wandelen we met een groep van tussen de 15 en 20 mensen. Samen genieten we van de natuur. Doel van de vereniging is het bieden van een mogelijkheid tot beweging en gezelligheid.

Het gemiddelde wandeltempo ligt rond de 5 km per uur.

Wandelroutes
De routes worden voor een half jaar vóóruit gepland.
De afstand is van ca 9 tot 11 km. De start is altijd om 10.00 uur vanaf het startpunt. Bij het startpunt is parkeren mogelijk, er is een duidelijke beschrijving hoe je er kun komen.

Ongeveer halverwege de wandleing is er een koffiepauze. Meestal zijn we weer terug tussen 12.30 en 13.00 uur bij het startpunt.

De routes beginnen wekelijks op wisselende plaatsen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch o.a.: Loonse en Drunense duinen, Oisterwijkse vennen, Slabroek, Boxtel, Esch, Nuland ed

Meerijden
Het bestuur draagt -samen met andere wandelaars- zorg voor de organisatie van de wandelroute vanaf de startplek en voor een koffieadres.

Veelal rijden wandelaars die bij elkaar in de buurt wonen met elkaar mee naar de startplaats en delen de kosten. Organisatie hiervan is een verantwoordelijkheid van de leden onderling.
Parkeren op de starpunten is mogelijk Voor elke startplek is een duidelijk aanrijroutebeschrijving  opgesteld.

.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ane Doe
From NY City